Yleislainaa heti netistä

Yleislaina myöntää vakuudetonta kulutusluottoa asiakkaalle, joka on 20 vuotta täyttänyt eikä asiakkaalla ole maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissa. Lainanhakijalla tulee olla lisäksi riittäviä tuloja, jotta lainan menestyksekäs takaisinmaksu onnistuu sovitussa aikataulussa.

Yleislainan kulutusluottoa voi hakea 2000-10000€ verkosta löytyvällä sähköisellä hakemuskaavakkeella. Lainaan voi saada takaisinmaksuaikaa puolesta vuodesta kahteen vuoteen. Lainan vuosikorko on aina vakio ja se on 19,9-24,9%. Sen lisäksi Yleislaina veloittaa lainanottajalta alkaen 200€ järjestelypalkkion (järjestelypalkkio rippuu lainattavasta summasta), sekä joka kuukausittaisen 19€ tilinhoitomaksun.

Todellinen vuosikorko vaihtelee ja se riippuu lainattavasta summasta sekä takaisinmaksuajasta. Esimerkiksi lainanhakija lainaa 2000€ 24 kuukauden takaisinmaksuajalla, todellinen vuosikorko on silloin 58,89%. Jos lainasumma on 3000€ 24 kuukauden takaisinmaksuajalla, silloin todellinen vuosikorko on 50,29%. Ja jos asiakas lainaa 5000€ 24 kuukauden takaisinmaksuajalla silloin hän maksaa todellista vuosikorkoa 37,31%.

Lainan haku tapahtuu verkkolomakkeella, jonka voi täyttää Yleislainan sivustolla. Lainanhakijalta kysytään henkilötietojen lisäksi mm. tiedot tuloista, varallisuudesta ja menoista. Myönnetty laina maksetaan lainanhakijan pankkitilille. Laina maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä, joihin lisätään korko ja muut kulut.

Tutustu tarkemmin ja hae Yleislainaa tästä. Tutustu myös muihin vakuudettomiin netistä saataviin lainoihin helposti yhteistyökumppanimme Laatulainan sivuilla: Laatulaina lainat

Yleislaina on AA-Yleislaina Ou:n myöntämä laina. Yleislainan toimipiste Suomessa on Espoossa ja sen puhelinasiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9.00-17.00 välisenä aikana. Muina aikoina on mahdollista lähettää sähköpostia tai verkkoviesti ja jättää asiakaspalveluun yhteydenottopyyntö.